#DagenFöreNyårSim

Anneli:
 
Det är så roligt nu då vi tjejer har fått ihop flera träningspass tillsammans. Det är ju så mycket roligare när vi är flera och vi får en god relation till varandra. 
 
Dagen före Nyår hade Ulrika satt ihop ett fint simpass och för dagaen var vi 4 stycken - Jag, Eva-Lott, Maggan & Ulrika.
 
För min egna del så går det framåt med simmet, det märker jag för varje gång. Och det känns roligt. Det finns ju faktiskt inga genvägar utan det är simma jag måste göra för att blir bättre på att just simma. För nån talang är det ju inte tal om här inte ;-)
 
Eva-Lott och Maggan får välja ut ett av Ulrika pass. Hon hade ett helt gäng med sig :-)
Foto: Privat
 
Ha en goe dag och Gott Nytt År!!

Vinterlöpning underbart :)

Eva-Lott:
 
Det är ju änna för skönt nu när snön äntligen kommit, dock inte mycket men det ligger kvar det lilla... Mycket ljusare och tystare så himla gött. Stack iväg vid tiotiden och termometern stod på -9.3, nästan på gränsen att ge sig ut men bara nästan. Tog mig till slussarna och över hängbron till andra sidan älven som man säger här i Trollhättan haha.... Fortsatte sen längs älven så otroligt vackert.
 
Foto: Privat 
 
Efter gårdagens spinningbackpass på O2 med Katrin som ledare så fick det bli väldigt lugnt, kunde ju bero på oxå att jag ska köra Sylvesterloppet i Vänersborg på nyår, vill ju inte vara helt slut innan tävlingen hehe.... Kanske inte var optimalt heller att ge sig ut på denna backrunda men det är så fint här så jag kunde inte låta bli ju :)
 
Ha en fortsatt underbar goe dag

Simning idag, passade fint!

Anneli:
 
Idag fredag fick det bli ett simpass på Älvhögsborg. Idag ihop med Katrin och Ulrika.
 
Först såg det ut som om jag skulle få simma själv men roligt nog så hängde både dessa goingar med.
 
Snabba Ulrika efter 2,3 km simning!
Foto: Privat
 
Starka Katrin redo!
Foto: Privat
 
Jag har ju simmat så väldigt lite i höst så nu ett några veckor i rad har jag i alla fall fått till 1 pass i veckan. Jag har tappat lite såklart men ska jobba mig tillbaka.
 
Katrin har varit bussig och gjort jättebra pass så det har jag inte behövt tänka på, väldigt skönt. Och om jag skulle gjort pass själv så hade jag nog inte varit så tuff hehe. Och nu efter några gånger vi kört ihop så kändes det något bättre idag. Tex så när vi kör 25'or med start 35 sek så funkar det fint. Men när jag sänker till start 30 blir det värre. Jag fixade 4:a i rad i alla fall idag, det är bättre än sist. Så jag antar att det går framåt.
 
Vi fick också egen bana även denna gången. Har haft tur det senaste. Misstänker folk köpt julklappar och annat nu. Och det är ju en bonus att få simma "fritt" utan att behöva trixa. Också skönt att kunna hålla det pass som är tänkt, är ju svårt annars om banan än smockfull med allt möjligt :-)
 
Ha en goe fredag!
Visa fler inlägg