Anmäld :-) Ironman Kalmar 2016!

Eva-Lott:
 
Yes så är det, jag är anmäld :-)
Redan dagen efter årets IM Kalmar, söndagen 16 augusti satte jag mig, knappade in mina uppgifter och betalade glatt denna dyra summa haha…. Bestämde mig redan för ett år sen att jag skulle köra 2016 så detta var ingen impulsanmälan alls…
 
 
 

Har länge velat åka tillbaka till Kalmar och köra Ironman. Jag har ju varit där 2 gånger tidigare och kört järnmannen då innan det blev status Ironman. Detta var åren 2010 och 2011. Åren efter blev det mer fokus på Swimrun och ta sig igenom Ö till Ö i Stockholm bland annat. Sedan var jag var på väg att anmäla mig till Kalmar 2015 men så blev det fokus på VM i Motala istället. Då tänkte jag om igen och bestämde mig för att vänta ytterligare ett år.

Ja det ska i vilket fall bli hur kul som helst att träna inför detta. När det ligger så sent på säsongen hinner jag också att träna mer på simmet ute, vilket jag verkligen behöver och även bli bekväm i så jag hoppas på att det blir bra. Det som inte är lika bra är väl att man under hela semestern har denna fokus men det gäller att planera det med så går det också. Det brukar också vara många med ifrån klubben så ensam blir jag inte heller. Har redan sett på facebook att många har anmält sig :-)

Men imorgon är det ett annat fokus då jag ska köra en halv IM på Tjörn. En premiärdistans för mig, den enda jag inte provat än, så det blir spännande :)

Ha en go dag

Funktionärer på Alliansveckan!

Förra veckan var den s.k Alliansveckan i Trollhättan. En massa evenemang och roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Bl.a så gick GKN-loppet i löpning mitt i veckan och helgen ägnades åt Rullskidor/inlines helt och hållet i form av Hill Race – Integra Race och sist det stora loppet – Alliansloppet!

Ett evenemang som blivit väldigt populärt och växer sig större och större varje år. Många ”stjärnor” kommer hit till Trollhättan och kör detta fina race som en bra tävling i deras upplägg av skidsäsongen. Dessutom är detta race seedningslopp till Vasaloppet vilket gör det ändå populärare. De som kör 48 km (finns 32 också) oavsett tävling eller motion, så finns chans att seeda upp dig rejält i bra startled på Vasan.

Vi båda var inblandande som funktionärer och det är verkligen kul. Träffar så mycket folk och vädret i år var fantastiskt och det höjer ju allting!

Eva-Lott stod i GKN-tältet på onsdagen och delade ut fruktsallad mm. Och Anneli delade ut nummerlappar onsdag & fredag! Plus stod i vätskekontroll på GKN-loppet.

 
 
Rasmus hjälper till med vätskkontroll och tjejerna gör sig klara för nummerlapps-utdelning!
Foto: Privat

Känns bra att hjälpa till – ger så mycket tillbaka! Och sedan får en ju träffa kändisar också. Ja inte bara skidåkare utan bl.a hockeyspelare också :-)
 
Anneli & Kalle Johansson - Det var grejer det :-)
Foto: Privat 

 Ha en goe dag!

Tri E&A

Inspirerande och motiverande racerapporter!

Vi blev kontaktade av en kille på Race Report Connection som hade startat upp en hemsida för att samla racerapporter som han tyckte var inspirerande och motiverande. Han hade läst vår Öloppsberättelse och undrade om han fick lägga upp den på sidan för inspiration.
 
JA men verkligen jättekul, klart vi ville det :-)
 
Här kan ni ta del av andras racerapporter från många olika tävlingar som triathlon, löpning, cykel mm
 
 
Goe fredag
Visa fler inlägg