Funktionärer på Alliansveckan!

Förra veckan var den s.k Alliansveckan i Trollhättan. En massa evenemang och roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Bl.a så gick GKN-loppet i löpning mitt i veckan och helgen ägnades åt Rullskidor/inlines helt och hållet i form av Hill Race – Integra Race och sist det stora loppet – Alliansloppet!

Ett evenemang som blivit väldigt populärt och växer sig större och större varje år. Många ”stjärnor” kommer hit till Trollhättan och kör detta fina race som en bra tävling i deras upplägg av skidsäsongen. Dessutom är detta race seedningslopp till Vasaloppet vilket gör det ändå populärare. De som kör 48 km (finns 32 också) oavsett tävling eller motion, så finns chans att seeda upp dig rejält i bra startled på Vasan.

Vi båda var inblandande som funktionärer och det är verkligen kul. Träffar så mycket folk och vädret i år var fantastiskt och det höjer ju allting!

Eva-Lott stod i GKN-tältet på onsdagen och delade ut fruktsallad mm. Och Anneli delade ut nummerlappar onsdag & fredag! Plus stod i vätskekontroll på GKN-loppet.

 
 
Rasmus hjälper till med vätskkontroll och tjejerna gör sig klara för nummerlapps-utdelning!
Foto: Privat

Känns bra att hjälpa till – ger så mycket tillbaka! Och sedan får en ju träffa kändisar också. Ja inte bara skidåkare utan bl.a hockeyspelare också :-)
 
Anneli & Kalle Johansson - Det var grejer det :-)
Foto: Privat 

 Ha en goe dag!

Tri E&A

#1 - - Jasmine:

Vad kul :)