Klubbkläder!

Anneli:

Idag är det 3CT klubb-träning. Simning 90 minuter!

Dessutom innan passet är det provning av nya klubbkläder! Sååå roligt! Det framtagna trycket är grymt snyggt 😁

Skriver om detta senare vad det blev för nåt vi valde!

Ha en goe lördag!

Voltvändningar...!

Eva-Lott:

Som Anneli skrev i förra veckan så tränade vi på voltvändningar på klubbsimmet i torsdags. Hade ju inte riktigt samma upplevelse som hon då haha… Medans alla kunde träna på de olika delmomenten hade jag fortfarande fullt upp att ens komma runt utan att få in hela bassängen upp i näsan och få verkligen VRÅLONT… Bara spränger ju, hur svårt kan det vara att blåsa ut samtidigt som man vänder. Blev halvvändningar för min del och en gång kom jag upp i banan bredvid hos killarna haha... men skam den som ger sig. 

På 3CT:s morgonsim i tisdags hade jag näsklämma med mig. Tänk vilken käck liten sak som ger otroligt bra hjälp till mig :-) Så i slutet på passet så började jag att träna på att först göra en volt stillastående i vattnet. Kenth agenten var med också och kämpade på. Alltså jag kom inte ens runt stillastående med näsklämma men så säger han att det kanske är bra att böja in huvudet oxå haha… När jag fick till det så gick det klart mycket bättre, sicken framgång. Sedan blev det så att vi började med att träna volten vid kaklet och körde varannan gång för att tipsa varann.

Vi hade väl hållit på där ett tag så kommer tränaren för simklubben TSS som tränade i banor bredvid oss (vi har ingen tränare på 3CT simmet) fram till mig. – Ursäkta men jag ser att ni håller på att träna voltvändningar :-)

Då fick jag lite mer tips av henne hur jag skulle göra och vad jag gjorde för fel. Så himla gulligt av henne. Jag hade armen utsträckt när jag gjorde själva vändningen vilket är väldigt dumt då får jag ju inte direkt någon fart i volten haha… Tränade vidare på hennes tips och jag måste säga att för första gången för min del så kom jag någorlunda runt och i rätt position. Bara och nöta på så ska la den sitta lite bättre framöver.

Ha en goe torsdag i busvädret för min del blir det klubbsim ikväll

 

Pussel!

Anneli:

Jodå, det gäller att pussla för att få ihop träningen. Det mesta brukar jag och min man lösa. Men denna veckan missar jag både onsdagens morgonpass och torsdagens simning :-)

Men då är det ju bra med trainer så det får bli lite extra cykel då. Det gör inget så, bara lite synd på just simpasset. Behöver verkligen detta då tränare Chattis är med och det är inte så många veckor vi kör. Men det är så och det får gå det med!

Har bestämt att istället för simmet imorn så tar jag med barnen på restaurang för en myskväll ihop ;-) Inte fy skam det heller :-D

Nu dags för mig att förpassa mig till förrådet och upp på cykeln!

Ha en goe dag!
Visa fler inlägg