Lite Simträning!

Anneli:
 
Har lyckats att få till några simpass den senaste veckan i alla fall. Alla i Munkeboviken Öresjö här i Trollhättan.
 
Hängde på Ulrika när hon skulle simma och det blev ju bra då hon var själv. Och det vill vi ju inte att någon ska vara när vi simmar öppet vatten. Det är ajabaja!! Då Ulrika simma mycket fortare än mig så körde hon lite längre varv än mig så det blev jättebra.
 
Ulrika i ett blåsigt Öresjö!
Foto: Privat
 
Sedan fick jag och Eva-Lott till ett mycket snabbt test av linorna som vi gjort inför öloppet nu då. Eva-Lott är jätteförkyld och ville inte vara i för länge. Det var dessutom blåsigt och kallt och hon blir så kall så det var att skynda sig. Men hon frös ändå så mycket så jag fick hjälpa henne ta på skorna haha
 
 
Eva-Lott är kall!!!
Foto: Privat
 
 
 
 
3CT-gäng klart för simträning!
Foto: Privat
 
Till sist så hängde jag med klubbens simträningspass som är på tisdagar och vi var ett gött gäng som plaskade runt. Jag körde 4 varv på en bana vi kallar triangelbanan. Det betyder att vi inte behöver simma iväg så långt utan vi har koll på varandra hela tiden vilket är bra. Vi stannar vid varje "hörn" och väntar in alla, himla bra! Varvet är ca 450 meter så det är perfekt!
 
Och idag är det torsdag och det är dags att plocka fram prylarna inför Öloppet på lördag. Jag och Eva-Lott åker redan ut imorgon då jag har en vän som bor på Styrsö. Den ö som start/mål är, snacka om lyx :-)
 
Vi pratar väl ihop oss om det sista ikväll och drar imorn förmiddag. Det brukar ordna sig :-)
 
Ha en goe dag!

Semesterträning

Anneli
 
Det blir som sagt inte mycket träning ihop med Eva-Lott inför Öloppet denna gången :-) Nu har jag varit i Danmark och när jag kommer hem så åker hon till Varberg haha. Vi kanske kan få ihop ett kort simpass ihop innan hon drar men det beror på om hon känner sig OK, är nämligen förkyld!
 
Ja men sånt är det ibland och jag kan tycka det är lite skönt då allt blir helt kravlöst och det är ju inte fel ibland. 
 
Ett PitStop på mitt 17km pass!
Foto: Privat
 
Jag fick i alla fall till 2 löppass och 1 stabilitetspass på min semester så jag är nöjd med det. Tänkte fått till ett simpass också men det passade helt enkelt inte. Får köra ett idag och ett imorn istället om det går.
 
Snart kommer Eva-Lott hem till mig och vi ska mäta ut linor och prata lite om Öloppet. Det är ju lagom nu när det är 1 vecka kvar haha. Men som sagt, detta år är det genomföra som gäller men såklart ska vi göra vårt bästa. Tur vi har gjort det förut så vi vet vad som väntar. 
 
De gånger vi ställt upp ihop har det alltid hänt nåt! Och det har alltid varit jag haha. En rejäl stukning första gången och andra gången 2 krampande vader genom tävlingen. Tänk om vi kan slippa det iår och bara få en härlig resa i Göteborgs Skärgård, det vore ju nåt haha. Och Eva-Lott som har en bristing i vaden sedan midsommar löptränar inte alls nu så hoppas verkligen den skadan läkt ut på lördag. Men annars så går vi igenom tävlingen haha Vi har ju massor att prata om så då kan vi ju passa på att göra det då :-)
 
Ha en goe dag!

Tjörn Triathlon 11.3

Eva-Lott:
 
Jaha då var man anmäld till Tjörn oxå haha...Första gången jag ska köra en halv IM, Distansen är 1900 m simning, 90 km cykling, 21 km löpning. Det är den enda distans jag än inte provat. Ska bli kul och se hur det är :)
 
Saken är den att det har aldrig blivit av att jag kört själv på Tjörn eftersom vi har kört i lag jag, Anneli och Sanna Kårebrand. Som har gått riktigt bra med vinst förra ået :) Det är så grymt kul med lag men tyvärr så fick Sanna förhinder i år. Då passar jag på att testa att köra själv detta året, för nästa år hoppas jag att vi kör laget igen.
 
Typiskt nog dagen efter jag anmält mig o var taggad som tusan för ett cykelintervallpass, har jag ont i halsen. Nu 2 dagar efter så är jag fortfarande förkyld, men men jag hinner träna. Hade passat så bra just nu bara på semestern med goa långa pass men sånt är det...
 
Vi ses la på Tjörn då o ha en goe fredag
Visa fler inlägg