Marathonstafetten 2015!

Eva-Lott:
 
Varje år anordnar 2 klubbar i Trollhättan, TSOK och Trollhättan IF en marathonstafett 42.2 km, 18 sträckor som är fördelade på 2340 meter. Tävlingen hålls uppe i Strömslund vid skidstugan. Har inte varit med på några år men i år så var det dags igen. Fick vara med ett gäng "Piggare Vardag" ifrån GKN som tränat ihop ett tag som ville göra något tillsammans.
 
Foto: Geryll Alsen
 
 
Ann och Geryll träffades lite tidigare för att hitta en bra samlingsplats och sätta upp lite GKN-flaggor. Ann hade ett gjort ett schema över de sträckor vi hade och jag fick första sträckan med start klockan 18.00. Det finns även en del ensamlöpare som kör alla sträckor själv. De startar redan klockan 17.00 så tävlingen var redan igång för deras del.
 
Snart dags för start :)
 Foto: Geryll Alsen
 
Värmde upp i ca: 10 minuter men egentligen hade det nog varit bra med längre uppvärming. Att springa 2 km i max är banne mig inte självklart om man inte väckt kroppen tillräckligt innan... Det var 60 lag anmälda, inte dåligt, så vid starten var det lite trångt men det ger sig ganska snabbt efter några hundra meter haha... Kändes riktigt bra på hela sträckan och tyckte att jag hade ork hela vägen. Första kilometern hade jag 4.05 där var det lite utför, asfalt och platt. Den andra kilometern var bortåt 4.40 men då hade vi kommit tillbaka in på spåren med grus och lite mer svängar och någon liten backe. Men är verkligen helnöjd med min tid på 10.07 på 2340 meter, var helt klart personbästa :)
 
Nöjd efter sträckan
 
 
Foto: Geryll Alsen
 
Vad skönt det var med att ha en sträcka i början, nu kunde jag ju gå och strosa, heja på de andra, tjöta med folk avslappnat, äta korv och bara njuta av den sköna solen som uppenbarade sig denna kväll för en gång skull.
 
Korvgrillningsplatsen
Foto: Geryll Alsen
 
 Underbar dag...
 Foto: Privat
 
Vi slutade på 46:e plats med tiden 3.30.18 och tror att alla var helnöjda och glada över dagens prestation. Skulle tro att det här gänget kommer att vara med nästa år oxå ;)
 
Ha en underbar go lördag :)
 
 
 

Lite CykelMek!

Anneli:
 
Ja när de andra var ute och tränade då jag inte varit frisk fick jag ju hitta på nåt!
 
Då var det läge att ta tag i kassettbyte på Tempon. Hoppas nu att den andra kassetten känns bättre än den jag hade. Tyckte inte den var helt 100. Men förmodligen får jag svar ikväll då jag hoppas kunna ta en 3-milare ikväll.
 
 
Foto: Privat
 
Extra kul att jag fixade detta själv då jag brukar få ta hjälp av Andreas men detta har han lärt mig :-)
 
Passade också på att sätta en liten tejpbit runt ventilen på framhjulet då det legat och slått lite. Skulle väl haft en ventilförlängare men hoppas denna lilla tejpbit gör att det inte ligger emot så. Men det märker jag ju också om jag får till det tänkta passet ikväll.
 
Ha en goe fredag!

Butlersträning...

Eva-Lott:
 
Äntligen lite träning med delar av Butlers laget, men vad svårt det är att få ihop det. Vi har ju fullt upp hela tiden så det är inte lätt. Nu i söndags så kunde jag, Ulrika, Veronica o Anneli. Tyvärr så kände Anneli att hon inte var riktigt ok i kroppen och ville inte chansa så hon stod över.
 
Pigg & Glad Coach :)
Foto: Privat

 
Vi träffades hos Anneli och lade våra löparskor o annat bös där innan vi drog ut på cykeln runt Öresjö. Ja jäklar vad det blåste, vi konstaterade att det var motvind hela tiden haha... Ett kedjehopp och en punka blev det på rundan oxå. Förutom det så gick riktigt bra :)
 
Efter sen så var det dags för löpning ut på kraftprovsbanan som ingår i Butlers tävlingen. Vi höll ett bra tempo hela tiden så ja formen o laget känns väldigt ok nu, längtar..................... är så himla kul tävling.... roligaste tävlingen på året :)
 
Nöjda & Glada efter dagens pass
Foto: Privat
 
 
Goe tisdag på er
 
Visa fler inlägg