Goe träningsvärk!

Anneli:

Jodå, nu när ryggen återhämtat sig så kunde jag köra ett stabilitetspass igen utan att hålla igen. Det resulterade givetvis i härlig träningsvärk i rumpan :-)

 Glad vara igång igen!
Foto: Privat

  
Här fightas det - Boxing som uppvärmning!
Foto: Privat

Känns bra att vara helt igång igen och nu har vi 1 gång kvar i detta ”block” och drar igång 10 nya pass med inriktning på styrka. Blir bra uppbyggnad att kunna få till ett sånt här pass varje vecka.

Sedan hoppas jag kunna fortsätta med lugn uppbyggnadslöpning i höst och vinter. Fokus på volym och inte alltid så slitsamma pass.

I helgen har vi i klubben 3City Triathlon träningsläger. Det blir bl.a filmning och analys på simningen och det ser jag fram emot mycket.

Fredag till söndag håller vi på – simning, löpning & cykling står på schemat. Ser ut att bli bra väder också och det är ju alltid välkommet främst om vi ska cykla.

Ha en goe dag!

Stenshultsrundan 2015

Eva-Lott:
 
I lördags sprang jag Stenshultsrundan, ett terränglopp på 10 km. Denna tävling har vi med i den interna serie som vi kör på GKN Aerospace. Där man måste ha deltagit i minst 5 av 10 tävlingar för att kunna vara med. I och med detta lopp så har jag nu mina 5 tävlingar och får vara med i den interna serien som jag nu ligger 2:a i för tillfället, som jag förmodligen kommer bli också då det bara är en tävling kvar i serien. Jag kan inte plocka in på 1:an och jag tappar inte heller min placering till 3:an.

Jag, Maggan och Nina samåkte dit och vi värmde upp lite lätt innan starten gick klockan 13.00. Sprang iväg som jag brukar alldeles för fort haha… vet inte hur det är men det går ju så lätt i början, känner mig inte nåt trött men kan vara så att jag startar för hårt. I vilket fall fick jag en dipp efter ca: 4 km men som tur var så var det ett platt parti en längre sträcka så jag fick tillbaka krafterna eller så var det för att Maggan sprang om mig där och jag vaknade till liv igen haha…

Banan går väldigt mycket upp och ner, det är många många backar, inga jättelånga men nog så branta. Dock så är det mycket utför också så man hinner återhämta sig mellan dem och på så sätt ändå hålla en bra fart. Så att komma in under timmen är jag riktigt nöjd med. Tror dessutom att jag i år hade personbästa. Har för mig att jag tidigare år haft något på 57 minuter och i år kom jag in på 55.58, vilket jag är jättenöjd över :-)

Kände av i slutet av loppet att det gjorde ont i höger höft. Detta har inte riktigt släppt än, någon typ av överansträngning i musklerna. Attans otur då brudarna ska ut på pannlampetur idag, hade gärna hängt med på det men får nog vila mig lite från löpningen några dagar till så det släpper.

Goe måndag på er

Börjat simma igen!

Anneli

Så har jag äntligen börjat att simma lite lätt igen. Har gått väldigt lång tid nu och jag vill ha simmat några gånger innan vårat träningsläger som klubben har nästa helg.

Då tänkte jag att det vore nog inte så dumt att ta till en ”coach” några gånger nu när det var länge sen jag simmade och säkert är väldigt mottaglig för tips för att förbättra mitt sim. Är ju så lätt att hamna i mönster som är svårt att vänja sig av med.

Jo, och i klubben finns det flera goda simmare som kan hjälpa till med små detaljer. Så jag frågade Sanna Kårebrand om hon kunde hjälpa mig några gånger och kika. Främst på mina armtag, det är väl det som jag vill koncentrera mig mest på.

 Sanna & Jag efter ett teknikpass!
Foto: Privat

2 gånger har nu Sanna hjälpt mig och det har verkligen känts bra. Jobbar mycket med min vänsterarm och redan efter dessa gånger har det blivit mycket bättre! Får nu försöka att snart igen få till ett simpass så jag hänger i där jag senast slutade. Förmodligen redan imorgon då det är min lediga dag!

Ikväll blir det kanske en tur i skogen.

Ha en goe dag!

 

Visa fler inlägg