Juldagsrunda!

Eva-Lott:
 
Nu har det inte blivit skrivet så mycket det sista. Beror inte på att vi inte gör något utan vi hinner inte skriva :) 
 
Idag blev det en goe mountainbike runda med Katrin o Fredrik. En tur på 3 mil med start från Sjuntorp. Den är rejält kuperad så låren fick kämpa på idag. Jag hade ju tänkt mig köra lite mer mtb nu när jag anmält mig till cykelvasan men vet inte hur det blir... hinner inte med nåt känns det som haha.... Jag är ju sån oxå att det är lättare att dra på sig löparskorna än att dra ut cykeln på en lerig stig o sen ta reda på allt vad som kommer med det som sölig cykel, lerig från topp till tå... hm ni hör ju hur dumt jag resonerar... nä SKÄRPNING på mig nu....
 
Lite stigar oxå men mest grusväg var det
 
Jag o Fredrik på Högstorp hette det tror jag ;)
Foto: Katrin Karlsson
 
Go fortsättning alla <3
 

Onsdag morgon = Stabilitetspass

Anneli:

Så var det onsdag igen och det sedvanliga stabilitetspasset på Active här i Trollhättan. En go start på dagen.

Passet idag var först lite uppvärmning i form av rörelse för axlar med kettelbell. Sedan lite ”lugn” tabata med hopprep/viktskiva/kettelbell i ett par minuter.

Gick bra med alla övningar förutom kettelbellsving. Då känns det lite i ryggen fortfarande så där tog jag det lite lugnt.

 
Simon & Tommy verkar vara redo att dra i gång!
 
 
Maggan är stark i TRX'en och Eva-Lott står fint i sidoplankan!
 
 Själva passet sedan var 4 varv med 4 olika stationer. Fokus på styrka och 60 sekunders block. Både armar/ben/bål fick sitt idag. Riktigt bra!!
 
Ja ungefär så :-) 
 

Bra start på dagen och det var träningen för idag! Ni alla får ha en goe dag!

Äntligen fick jag köpt en pannlampa...

Eva-Lott:
 
...och nu kan jag hänga med på kvällspassen antingen löpning eller mtb. Har ju flera pannlampor men inte så starka. De har varit ok på ej upplysta gångvägar men att komma ut i skogen och springa på terrängspår har väl varit sådär bra. För att inte prata om att cykla i den mörka skogen haha... jag har verkligen inte sett någonting. De andra brudarna har haft bra lampor så jag har väl haft någorlunda ledljus :-) 
 
Har blivit några löppass och ett mtb pass i mörkret, det är sån skillnad, så grymt bra. Lyser upp hela skogen ju, tror nog Maggan tyckte jag körde på lite väl starkt ljus hehe.... 
 
Vid kanalen var så mysig kväll.... men inte så lätt att få med på bilden haha
 
 
Det blev en Cavo Multisportlampa 1000 LM, hade sådan tur på Team Sportia då de hade satt ned priset 200 kr, plus att jag hade en vinst från Kraftprovet ett presentkort på 300 kr :-) 
 
Ha en underbar 3:e advent 
Visa fler inlägg