Sportlov...!

Eva-Lott:
 

Tog ett litet Sportlov med Gustaf, 3 dagar ledigt, tis – tor… Grymt att bara jobba måndag och fredag denna vecka, mer tid för träning för det är ju ändå Sportlov :-)

Det bar iväg till Karlstad för att utforska den staden. Givetvis hade jag kollat in olika hotell så det fanns gym att utnyttja och sådan tur så fanns det oxå en jacuzzi.

Kom fram på tisdag eftermiddag och började med att kolla in dessa utrymmen förstås, var de låg och vad som fanns inne i gymmet. YES!!! 2 löpband, en träningscykel, en stor maskin med massa olika varianter av styrkeövningar, hantlar, mattor och 2 Pilatesbollar…. PERFEKT!!! Bara upp på rummet byta om, packa badkläder och handduk för ett gött bad efter träningen.

Gött pass bidde det :)
Foto: Privat
 
Började med att köra ett cykelpass, uppvärmning ca: 10 min sedan 4x4 min intervaller med 3 minuters vila medans Gustaf tränade på löpbandet och växelvis styrketräning. Joggade ner istället på löpbandet eftersom Gustaf ville cykla lite. Efter det körde jag ett kort stabilitetspass innan vi tog oss till relaxen :-)

 

Efter goe frukost torsdag morgon tog vi oss till Brigadmuséet som var väldigt intressant med Sveriges militärhistoria. Varför inte passa på att köra lite marklyft under besöket haha....

 
 
 
Ja sånt här kan man alltså pyssla med när man går på museum haha.....
Marklyft och cykelpass :-)
Foto: Privat
 
Avslutade torsdagen med ett pass på löpbandet, bidde intervaller 5, 4, 3, 2 och 1 min med 3 min vila. Körde även idag ett kort stabilitetspass innan det goa relaxbadet.
Ett intervallpass på bandet blev det :)
Foto: Privat

Sportlov är verkligen inte så dumt att ta, rekommenderas :) 

Goe fredag på er, nu är det helg igen

Apollo Sports - Vinst 5000 kr

Anneli:

Strax för jul förra året gjorde Jonas Colting reklam för en tävling som han hade i samarbete med Apollo Sports. Där du kunde vinna ett presentkort på 5000 kr om du skickade in en motivering varför just du skulle vinna detta pris.

Det fanns en hake dock, och det var att orden Julbordskoma & Vinterdepression skulle vara med.

Och jag älskar ju sånt här J Tycker det är roligt med verser och rim så jag satte igång! Detta måste jag ju bara vara med på!

Och jag måste haft en jäkligt bra dag! För det tog nog inte mer än 7-8 minuter så hade jag satt en vers! Och blev så nöjd med den också och kände att, detta måste vara ett bra bidrag hehe

Här är bidraget jag skickade in:
"Hade precis efter hets & julbordskoma,
börjat dricka råmjölk från djuret som kan råma.
Dra åt helvete med spannmål & socker,
slutar nu att ge min kropp dessa chocker.
Vill fortsätta behandla min kropp så flott,
och har nu en chans att vinna Apollos lott.
Så jag kan fortsätta med min rekreation,
och inte invaggas i nån hemsk vinterdepression"

Och strax efter Nyår skulle vinnaren dras – Och GISSA!!! Jag hade turen på min sida – JAG VANN!!!! Blev så glad så jag kunde verkligen inte tror det var sant. Och fattar egentligen inte än idag att jag vann. 5000 kr är ju jättemycket pengar!

Så nu var det att börja spåna på vad jag skulle åka på för läger. Kollat under hela januari & februari nu och det finns ju massor kul att välja på.

Men först bestämde jag mig för att det var ett simläger jag ville åka på. Det fanns några olika att välja på men fastnade mest för Open Water simläger med Mikael Rosénsimningens Rain Man!

Så detta fick det bli! Resan går till Korfu mellan 16-23 maj och detta ser jag verkligen fram emot. Ska bli så kul!

Och pricken över I’et är att jag fick med en träningskompis också, Magdalena hänger med! Och det är jag så glad över, är ju alltid gott att ha med sig någon att resa med.

Så här glada är jag och Maggan och ser fram emot resan!
Foto: Privat
 
Ha en goe dag! 

Lätt på foten @ Halleberg ;)

Eva-Lott:
 
Skogsvargarna orienteringsklubb kör traillöpning uppe på Hunneberg på lördagar. Passade på att hänga med Ulrika upp idag, kan säga att jag hade haft svårt att komma ut själv idag och springa i detta väder... hm undra om jag börjar bli lat o loj eller hur tänker jag nu för tiden egentligen haha.... 
 
Härligt snöväder har vi idag, inte kallt alls så det är ingen fara egentligen.
 
Nu är vi på väg :)
Foto: Privat
 
 Men vi är laddade :)
Foto: Privat
 
Vid samlingen vid Hunneberg så delades det idag ut kartor, men ser ni det är inget för mig haha... det där måste jag bara lära mig någon gång i alla fall hyfsat. Men Ulrika verkade ha järnkoll som tur är, för vi gjorde upp att när vi kommer upp på Halleberg som vi idag skulle springa på, så skulle vi dela på oss i två gäng då det andra gänget skulle sätta spår eller vad de nu sa. 
 
 
Underbart väder eller hur :)
Foto: Privat
     
Då det precis kommit ner nysnö så var det gör lurigt att se om det var is under eller hala stenar och löv. Var nära och ramla några gånger även om vi tog det lugnt. Väl uppe på Halleberg så tog vi oss längs bergskammen och följde spåret som går där. Men det var stundtals svårt följa och se vart spåret tog vägen i och med snön, nedfallna träd så vi var lite off spåret ett tag men så hade vi med oss Ulrika som kan trakten så vi hittade tillbaka varje gång vi var lite utanför  ;)
 
Var verkligen en goe tur fast det var sådant busväder idag.
 
Ha nu en goe fortsatt lördag, själv blir det ett simpass nu på eftermiddagen 
 
Visa fler inlägg