Träning på Irland

Anneli:

Över påskhelgen var jag med min dotter på resa till Irland – Killarney. Detta ligger i sydvästra delen av Irland så det var en lång resa dit. Vi hälsade på en kompis till min dotter där för första gången så det var väldigt spännande. Vi hade en härlig helg tillsammans och Irland är verkligen vackert!

 
Alice och det fina hotellet vi bodde på "Old Weir Lodge"
 
Mellan utflykter och annat så fick jag till lite träning också så det var himla bra. 2 löparpass och lite funktionell träning på hotellrummet :-)
 
 Hotellrummet=träningslokal
 
Vid Killarney ligger en stor Nationalpark och det var där jag körde mina löparpass. Så fint och mysigt. Och hur ser det ut på sommaren tro? Måste vara helt otroligt alltså!!
 
Nationalparken - har ringat in med rött Ross Castle och Meeting of the Waters. Den gula ploppen är vårt hotell!

 

Första passet blev ett långpass på 18 km och då sprang jag där den röda streckade linjen som går mellan Lough Leane och Muckross Lake. Blev en härlig tur där de 3 sjöarna möts drack jag vatten. Och dessa sjöar är väldigt skyddade mot allting. Bara små små motorbåtar få köra i dessa sjöar, allt för att hålla så rent som möjligt. Så det var ingen fara att dricka och det var såklart jättegott!

 
 
  
 
 Meetings of the Waters!
 
 
Där de 3 sjöarna möttes drack jag kristallklart vatten!
 
Andra passet blev mycket kortare och då sprang till Ross Castle och tillbaka. Fick väldigt ont i mitt vänstra ben då gårdagens pass gjorde sig till känna :-) Har ju inte sprungit så långt på väldigt länge så blev ansträngd i höft och knä. Men några dagar vila från löpning så är det nog inga problem.

 
Ross Castle i en underbar miljö och vilken underbar kväll!

Tack Irland för den här gången! Hoppas återvända någon gång!

Ha en goe dag!

Dumpa!!!

Eva-Lott:
 
Ja så heter det faktiskt DUMPA inte plumpa, trampa igenom, tjompa eller vad det nu finns för många olika ord för det och NEJ jag har inte dumpat något/någon haha.,.. Det är så roligt detta ord, många som inte vet vad jag menar när jag använder det :)
 
Men i alla fall idag dumpade jag rejält, ända ner till knät haha... jäklar vad jag såg ut när jag kom hem. Tog promenadspåret på Slätthult, det var så blött nästan överallt men väldigt mycket roligare att springa :)
 
Foto:Privat
 
 
Goe Glad Påsk på er

Edsvidsleden Trailrun 2016

Eva-Lott:
 
I söndags ordnade Aktiv Öresjö med Trailloppet Edsvidsleden för åttonde året i rad. Jag har varit med en hel del gånger men har inte koll på hur många lopp det blivit, men skulle tro det var 4:e gången som jag deltog. I vilket fall så är det grymt kul lopp där det mer blir som en träningstävling. Känna på formen samt få ett grymt bra långpass med tempo.
 
Nummerlappsutdelning
 
 Taggade löpare :)
 
 Foto: Privat
 
Som vanligt så är det underbart väder... nästan som jag kunde återanvända förra årets bilder haha.... Det var inte med en pigg kropp jag startade direkt efter hårda löp och cykelpass i veckan innan. 
 
Och där gick starten :)
 
Banan är grymt kuperad och kan vara lika jobbigt att springa utför som uppför ;) På några ställen var snö kvar i spåret men mestadels var det så himla bra underlag. Gick i de flesta backar, mina lår orkade inte riktigt med dem. Det värsta med att gå är att jag har så himla svårt för att komma igång och springa igen. Så jag tittade på de framför mig som oxå gick uppför var de började springa igen, så bestämde jag mig för att där ska jag oxå börja springa haha... men det funkade att göra så :)
 
Nu är det inte långt kvar, på väg ner från Kopparklinten
 
Banan är ca: 14 km lång och jag kom in på tiden 01:27:42. Några minuter sämre än tidigare år men helt ok tid för mig i den form jag är just nu.
 
En 3CT:are på pallen, Patric tog hem 2:a platsen

Foto: Erik Broberg

 
 Nu är det änna dags för nya skor oxå ojoj...
så här kan jag ju inte ha det haha....
Foto: Privat
 
Stort TACK Aktiv Öresjö för ett kanonbra ordnat arrangemang. Och dessa goa Medimix tvålar som vi får varje år I Love Them :)
 
Goe skärtorsdagskväll :)
 
Visa fler inlägg