Cykel funkar bra nu!

Anneli:

Var inne i en så jäkla seg period här för nån vecka sedan men det verkar som det nu har lossnat. Har den senaste veckan fått till riktigt bra cykelpass. Har kört hela 5 pass på 7 dagar och det känns som jag tagit ett litet steg framåt. Kör bara trainer och det är faktiskt rätt enkelt och inte så krångligt.

 

Cykeln står ju där i förrådet och det är bara att hoppa på. Ja, om inte Andreas kört då så jag bara behöver byta hoj. Men enkelt! Och det är bara att byta om och köra sitt pass. 

Kör ju inte flera timmar heller utan passen nu ligger på mellan 50 min till 1.20 ungefär. Andreas har lite koll också på vilka pass jag ska köra och hjälper mig med upplägget. Himla gött det med! Så Ja! Jag trivs med att fokusera på cykel och det känns spännande inför våren då tävlingar drar igång som jag tänkt köra.

Har ju fixat licens och allt för att kunna starta i TempoCupen för Masters och det ska bli sååå roligt! I Cupen ingår det 7 deltävlingar runt om i Sverige och du får räkna poäng från de 5 bästa resultaten. 

Dessa tävlingar är det och där jag skrivit en * är dom tävlingarna som jag planerat att köra. Ligger ju en bit bort alla men jag har tur att ha en syrra i Södertälje så där kan jag bo vid flera av tävlingarna. 

 
Så nu gäller det att jag ligger i med träningen. Är väldigt bra damer med och det är ”gamla” cyklister så de är ju inte lätt att tampas med. Men jag ska ge dom en match i alla fall ;-)
 
Ha en goe dag!

3CT spinning!

Eva-Lott:
 
Ikväll är det spinning igen på Arena Älvhögsborg med klubben. Var med i söndags men fick kliva av efter halva passet när jag kände att det inte var riktigt ok. Var lite tveksam från början om jag skulle köra eftersom jag inte kunde avgöra om jag var på väg att bli sjuk. Ett sjukt barn hemma och själv var jag lite tät i näsan men mådde ok för övrigt.
 
I vilket fall så körde vi på med 8 minuters intervaller med Christian Bengtsson som ledare. Han körde denna gång lite musikquiz med oss. Det var inte mycket vi kunde hahaha....
 
Christian kör på för fullt
 
 
På 3:e intervallen av 7 tänkta så gav jag upp. Kroppen svarade inte alls och jag kände mig helt matt. Vågade inte chansa helt enkelt och det är inte värt det. Men vad hjälpte det att jag var klok nog att kliva av, för mycket riktigt så åkte jag på en förkylning jag med sen.
 
Passade på att fota lite istället. Gött gäng som är inne på 4:e intervallen.
 
 
 
 
 
Är inte riktigt ok än, har fått en enveten hosta så ikväll blir det inget pass för mig men kör hårt ni andra istället.
Ha ett goe dag och goe pass

Onsdag = Morgonpass

Anneli:

Ja varje onsdag är det upp med tuppen och iväg till Active AB där träningen drar igång kl 6.10! Känns ju lite jobbigt först men efter lite uppvärmning så tänker en inte ens på vad klockan är. Konstigt det där!

 
På världens skönaste ställe kör vi styrka och stabilitetsträning. Just nu är vi inne i en lite tyngre period. Och min axel som jag haft problem med sedan nyår funkade riktigt bra idag. Himla skönt.
 

Och efter som vanligt kör vi kaffe med ”rulle” och tjötar lite. Det är allt lite mysigt och avsluta passet med att massera vader, lår och stretcha lite.
 
Visa fler inlägg