Premiär ute

Anneli:
 
Cykelträningen går fortfarande bra och jag kör på så gott det går. Har rätt mycke andra grejer för mig också så det gäller ju att få in lite pass här och var. Kan säga det är skönt att jag inte ska köra nån lång tävling för det har jag inte haft tid att träna till :-)
 
Hur som helst så fick jag i alla fall till ett pass ute i söndags. Tog ut tempon och bara pumpa däcken som satt på och det var underbart! Gött med vind och backar och alla andra faktorer du får ute. Och det var väl första gången på länge som premiären ute var på tempon och inte linjehojen. Men den tar jag ut till helgen då det blir en tur med tjejgänget.
 
Nöjd efter en härlig 3-milsrunda!
3 veckor kvar nu till 1:a tempotävlingen i Sverige Cupen - Hua, änna lite spännande men jättekul! Det tråkiga endast är ju att jag inte kan ha min egna cykel då den inte är UCI-godkänd :-/ Så det lutar åt att jag "byter" ett tag med en kompis så jag inte åker på nåt att inte få starte eller nåt sånt.
 
Ha en goe dag på er!

Edsvidsleden Trailrun 2017

Eva-Lott:
 
Då har jag tagit mig igenom Edsvidsleden idag. Har inte sprungit så mycket men bestämde mig ändå för att starta, tänkte runt kommer jag. Men jag har respekt för denna bana som är grymt kuperad, inga andningshål någonstans haha.... 
 
Hahaha sicken bild men jag o Tord är gött taggade och starten går när som helst....men han ville promt ha en bild som han dessutom tyckte jag skulle lägga ut på Facebook så det var lite stress där :)
 
 
Edsvidsleden Trailrun är ett 14 km långt terränglopp i Trollhättan  som anordnas av Aktiv Öresjö. Den går på en vandringsled, så otrolig fin bana. Det var 240 st anmälda, förra året var vi 150 st. Förstår att den blivit så populär, så bra ordnat och perfekt start på säsongen då förhoppningsvis snön är borta som den var idag. Jag fick jag gå i de mesta backarna. Brukar gå annars oxå i de brantaste men nu var det även mindre kortare backar som det fick bli promenad i. 
 
Här stod Hans och plåtade :) 10 meter upp
var Patric med sportdryck, det behövde jag haha
Foto: Hans Edh
 
Hade sällskap av Savo som tur var, så jag orkade ända in i mål
 
Nu ska jag bara vila ikväll är gött mör i kroppen haha.... :)
Goe söndag på er
 
 

Cykel för hela slanten

Anneli:

Ja cykelträningen går bra och jag sitter fortfarande inne på trainer. Har ingen MTB så det är så det får bli. Men det funkar tycker jag. Är väl inte så länge kvar tills linjehojen kan tas ut så jag väntar till dess.

Hur som helst så går träningen bra. Har märkt att trots en dag jag är sliten så får jag oftast till de pass jag tänkt. Det blir ju mer slitsamt dock än vad som egentligen är meningen med just det passet men det påvisar att jag blir starkare.

 Sliter i förrådet!

Nu har jag haft 2 cykelpass på rad som varit lite slitsamt. Har hängt över styret och det visar också på bra ork att ta ut sig och det är mycket bra!

Det blir nu en liten vila från cykel på hela 5 dagar då jag åker på utbildning i Linköping. Så får jag dra igång på tisdag igen. Men lite vila är inte fel så där ibland. Får se om det går att jogga lite lätt då jag fortfarande har känningar av den jäkligt irriterande gubbvaden!!!!

Och häromdagen fick jag hem min tävlingsdräkt som jag ska ha på TempoCupen i år. Det var OK kan jag säga. Inte helt nöjd är jag med den då jag ville den skulle vara lite tajtare på vissa ställen. Plus att den var väldigt lång i ärmarna. Det kommer funka men när jag beställde så hade jag tyvärr inte chans att prova kläderna så jag gick helt på att jag är en vanligtvis Mediumtjej. Och när det var tjejmodell så tveka jag inte på det. Men, nu var den lite stor i axlar & midja. Det är inte hela världen men som sagt, lite tajtare hade jag velat ha den.

Tävlingsdräkten för Cykelklubben Wänershof (CKW)
 
Första tävlingen går i Barsebäck den 22 april och jag har precis bokat boende på en mysigt pensionat. Gubben hänger med också vilket känns tryggt. Så får vi ju några dagar ihop på egen hand också och det ser jag fram emot <3
 

Ha en goe dag!

Visa fler inlägg