Anmäld :-) Ironman Kalmar 2016!

Eva-Lott:
 
Yes så är det, jag är anmäld :-)
Redan dagen efter årets IM Kalmar, söndagen 16 augusti satte jag mig, knappade in mina uppgifter och betalade glatt denna dyra summa haha…. Bestämde mig redan för ett år sen att jag skulle köra 2016 så detta var ingen impulsanmälan alls…
 
 
 

Har länge velat åka tillbaka till Kalmar och köra Ironman. Jag har ju varit där 2 gånger tidigare och kört järnmannen då innan det blev status Ironman. Detta var åren 2010 och 2011. Åren efter blev det mer fokus på Swimrun och ta sig igenom Ö till Ö i Stockholm bland annat. Sedan var jag var på väg att anmäla mig till Kalmar 2015 men så blev det fokus på VM i Motala istället. Då tänkte jag om igen och bestämde mig för att vänta ytterligare ett år.

Ja det ska i vilket fall bli hur kul som helst att träna inför detta. När det ligger så sent på säsongen hinner jag också att träna mer på simmet ute, vilket jag verkligen behöver och även bli bekväm i så jag hoppas på att det blir bra. Det som inte är lika bra är väl att man under hela semestern har denna fokus men det gäller att planera det med så går det också. Det brukar också vara många med ifrån klubben så ensam blir jag inte heller. Har redan sett på facebook att många har anmält sig :-)

Men imorgon är det ett annat fokus då jag ska köra en halv IM på Tjörn. En premiärdistans för mig, den enda jag inte provat än, så det blir spännande :)

Ha en go dag

Visa fler inlägg