3CT Release!

Eva-Lott:
 
Förra lördagen så hade vi release med 3CT. Klockan 14 började träffen på Älvhögsborg i Inspirationslokalen. Det fanns möjlighet att köpa T-shirt o mössor med 3CT tryck, lite att tugga på och reklamprylar samt erbjudanden från våra sponsorer fanns.
 
Foto: Sanna Kårebrand
 
Jättekul att det var så många som kom och var intresserade att ta del av vad klubben har för tankar o ideer om framtida planer o projekt, där vi vill att alla ska vara med :) Alla ska kunna tillföra, hjälpa till, bidra på något sätt i den mån man själv vill förstås, ingenting tvingande meningen är att man ska tycka det är kul.
 
Foto: Sanna Kårebrand
 
Andreas startade upp med att berätta lite om sig själv och åren i TSOK och varför detta steg att starta en egen förening. Kristian höll sedan hela presentationen där vi andra emellanåt bidrog i vissa delar,
 
Ja här kan man undra om jag ens förmedlar något
till publiken eller bara står å drömmer haha....
Foto: Sanna Kårebrand 
 
Efteråt var det dags för sim och jäklar va många vi var nu så himla kul alltså :) När passet var klart så var det bara upp och in i duschen för att svida om till blåsan för vidare äventyr till Swania med middag tillsammans. Där serverades en kanonbuffe och riktigt riktigt mysig kväll hade vi.
 
Ja säger bara det, det kommer bli så kul med nya klubben och man märker att alla känner samma :)
 
Goe kväll
Visa fler inlägg