Trollhättan City Trail – Provlöpning

Eva-Lott:
 
I lördags så anordnade Aktiv Öresjö en provlöparrunda i Trollhättan som de vill så ett frö om, så att den så småingom blir en tävling kanske till nästa år då Trollhättan fyller 100 år.
 
När vi stod där innan jag och Maggan och pratade med de andra var det någon som sa att de hade räknat till 1000 trappor.....!!! Hallå eller! Hahaha.... Jag kan intyga det oxå att de missade inte många trappor på de 10 km vi sprang.
 
Vi startade kl 14.50 ifrån Kanaltorget vid Älvhögsborg och tog oss över järnvägsbron - Spikön vidare mot Oskarsbron och var där lagom till vattenfall påsläpp :) Himla käckt men jag kunde inte titta så mycket på det var ju full koncentration på trappor, smala stigar med rötter och stenar, samt hänga med gubbarna.
 
Hur som helst kanonrolig bana. Tappade de där framme när det var runt 3 kilometer kvar. Då orkade jag inte längre hålla samma fart uppför trapporna. Kom ikapp på platten och utför fram till nya trappor där de försvann ifrån mig igen, sådär höll det på haha....
 
Hela gänget :)
Foto: Aktiv Öresjö
 
 
Direkt efter så anslöt vi till resten av 3CT gänget som var inne och simmade.
 
Dagen efter var jag rejält ansträngd i mina vader men har tagit det lugnt i veckan så nu känner jag ingenting. Som tur är för imorgon åker jag upp till Stockholm för att springa Lidingöloppet på lördag :)
 
Ha en bra goe dag
 
Visa fler inlägg