Sportlov...!

Eva-Lott:
 

Tog ett litet Sportlov med Gustaf, 3 dagar ledigt, tis – tor… Grymt att bara jobba måndag och fredag denna vecka, mer tid för träning för det är ju ändå Sportlov :-)

Det bar iväg till Karlstad för att utforska den staden. Givetvis hade jag kollat in olika hotell så det fanns gym att utnyttja och sådan tur så fanns det oxå en jacuzzi.

Kom fram på tisdag eftermiddag och började med att kolla in dessa utrymmen förstås, var de låg och vad som fanns inne i gymmet. YES!!! 2 löpband, en träningscykel, en stor maskin med massa olika varianter av styrkeövningar, hantlar, mattor och 2 Pilatesbollar…. PERFEKT!!! Bara upp på rummet byta om, packa badkläder och handduk för ett gött bad efter träningen.

Gött pass bidde det :)
Foto: Privat
 
Började med att köra ett cykelpass, uppvärmning ca: 10 min sedan 4x4 min intervaller med 3 minuters vila medans Gustaf tränade på löpbandet och växelvis styrketräning. Joggade ner istället på löpbandet eftersom Gustaf ville cykla lite. Efter det körde jag ett kort stabilitetspass innan vi tog oss till relaxen :-)

 

Efter goe frukost torsdag morgon tog vi oss till Brigadmuséet som var väldigt intressant med Sveriges militärhistoria. Varför inte passa på att köra lite marklyft under besöket haha....

 
 
 
Ja sånt här kan man alltså pyssla med när man går på museum haha.....
Marklyft och cykelpass :-)
Foto: Privat
 
Avslutade torsdagen med ett pass på löpbandet, bidde intervaller 5, 4, 3, 2 och 1 min med 3 min vila. Körde även idag ett kort stabilitetspass innan det goa relaxbadet.
Ett intervallpass på bandet blev det :)
Foto: Privat

Sportlov är verkligen inte så dumt att ta, rekommenderas :) 

Goe fredag på er, nu är det helg igen

Visa fler inlägg