Träning på Irland

Anneli:

Över påskhelgen var jag med min dotter på resa till Irland – Killarney. Detta ligger i sydvästra delen av Irland så det var en lång resa dit. Vi hälsade på en kompis till min dotter där för första gången så det var väldigt spännande. Vi hade en härlig helg tillsammans och Irland är verkligen vackert!

 
Alice och det fina hotellet vi bodde på "Old Weir Lodge"
 
Mellan utflykter och annat så fick jag till lite träning också så det var himla bra. 2 löparpass och lite funktionell träning på hotellrummet :-)
 
 Hotellrummet=träningslokal
 
Vid Killarney ligger en stor Nationalpark och det var där jag körde mina löparpass. Så fint och mysigt. Och hur ser det ut på sommaren tro? Måste vara helt otroligt alltså!!
 
Nationalparken - har ringat in med rött Ross Castle och Meeting of the Waters. Den gula ploppen är vårt hotell!

 

Första passet blev ett långpass på 18 km och då sprang jag där den röda streckade linjen som går mellan Lough Leane och Muckross Lake. Blev en härlig tur där de 3 sjöarna möts drack jag vatten. Och dessa sjöar är väldigt skyddade mot allting. Bara små små motorbåtar få köra i dessa sjöar, allt för att hålla så rent som möjligt. Så det var ingen fara att dricka och det var såklart jättegott!

 
 
  
 
 Meetings of the Waters!
 
 
Där de 3 sjöarna möttes drack jag kristallklart vatten!
 
Andra passet blev mycket kortare och då sprang till Ross Castle och tillbaka. Fick väldigt ont i mitt vänstra ben då gårdagens pass gjorde sig till känna :-) Har ju inte sprungit så långt på väldigt länge så blev ansträngd i höft och knä. Men några dagar vila från löpning så är det nog inga problem.

 
Ross Castle i en underbar miljö och vilken underbar kväll!

Tack Irland för den här gången! Hoppas återvända någon gång!

Ha en goe dag!