Triahtlon träning Gustavsberg Uddevalla!

Eva-Lott:
 
3CT har triahtlonträningar i Uddevalla som ett gäng medlemmar dragit igång där. Så varje torsdag i sommar så samlas vi på Gustavsberg för träning i ca 1,5 timme. Alla får vara med även om man inte är medlem. Man behöver inte heller köra alla momenten, utan kan välja om man t ex bara vill simma. 
 
Igår var första gången jag var med. Började med ca 400 m sim, sedan 2 mil cykel och 3 km löpning. Perfekta distanser för att få träna alla moment, blir ju oftast man kör en gren i taget. Simmet gick riktigt bra, flyter gött där i saltvattnet haha... Tränade oxå på att snabbt komma ur våtdräkten och det gick hyfsat i alla fall första benet var snabbt ur. 
 
Cykelvakten Olle när vi simmade :)
Foto: Privat
 
 
 
 
Dags för cykling
Foto: Erik Olsson
 
 
Vi stressade inte i växlingen utan tjöta lite och satte på oss vindjacka för det var inte bästa vädret utan det verkligen hällregnade hela tiden haha... vi jobbade med hövet oxå ;)
 
 
Foto: Erik Olsson
 

Iväg ut på cykel och i första backen kände jag direkt i benen att Edsvidsleden i tisdags kväll gjorde sig till känna. Gick bra på platten men i backarna fanns det inget att ge. Efter cykel blev det en kort löprunda, ja verkligen grymt kul detta. 
 
Ett blött glatt gäng...
Foto: Privat
 
 
När vi väl fått på oss torra kläder gick vi till Snäckan och tog den där berömda AfterGlassen jag hört talas om :-)
 
AfterGlass :-)
Foto: Privat
 
 
 
Goe Midsommar nu och var försiktiga med sillen 
Visa fler inlägg