Hur kan man svettas egentligen?

Anneli:
 
Alltså, jag och mina närmaste träningskompisar brukar skoja om hur mycket jag svettas. Det är ju inte så fräscht att tala om men vi har så kul åt detta, ja även jag!
 
Första gången det var hysteriskt roligt var när jag, Maggan & Ulrika var på Mallis förra året och cykla. Efter en hel dag på cykeln och tagit oss upp & ner vid Sa Calobra så stannade vi på ett fik och smaska i oss massa gott.
 
Saltmönstrat linne
Foto: Privat
 
När vi var klara så sa Maggan att det var väldigt vad du är svettig. Kollade in mina kläder och det var fina mönster av salt över min mage! Och dessutom i hela ansiktet – vilket INTE någon hade påpekat haha. Det syns lite dåligt på fotot men så här var det över alla kläder och även min hud var smått vit av allt salt.

Och sedan dess har vi skojat om detta och jag tycker det är lite kul att ta nån bild då och då för att verkligen visa hur dumt det ser ut och nu avslöjar jag några bilder här för er :-)

 
Armveck!
 
Ha Ha - Linne - Trainerpass i förrådet!
 
Bjur på den :-)
 
Ja, lite kul är det i alla fall. Jag själv brukar säga att det beror ju såklart på att jag är så bra tränad hehe Men det kanske kan finnas en och annan övrig faktor som spelar in också, men det skiter vi att tala om :-)
 
Ha en goe dag och svettas på!