3CT Release!

Eva-Lott:
 
Förra lördagen så hade vi release med 3CT. Klockan 14 började träffen på Älvhögsborg i Inspirationslokalen. Det fanns möjlighet att köpa T-shirt o mössor med 3CT tryck, lite att tugga på och reklamprylar samt erbjudanden från våra sponsorer fanns.
 
Foto: Sanna Kårebrand
 
Jättekul att det var så många som kom och var intresserade att ta del av vad klubben har för tankar o ideer om framtida planer o projekt, där vi vill att alla ska vara med :) Alla ska kunna tillföra, hjälpa till, bidra på något sätt i den mån man själv vill förstås, ingenting tvingande meningen är att man ska tycka det är kul.
 
Foto: Sanna Kårebrand
 
Andreas startade upp med att berätta lite om sig själv och åren i TSOK och varför detta steg att starta en egen förening. Kristian höll sedan hela presentationen där vi andra emellanåt bidrog i vissa delar,
 
Ja här kan man undra om jag ens förmedlar något
till publiken eller bara står å drömmer haha....
Foto: Sanna Kårebrand 
 
Efteråt var det dags för sim och jäklar va många vi var nu så himla kul alltså :) När passet var klart så var det bara upp och in i duschen för att svida om till blåsan för vidare äventyr till Swania med middag tillsammans. Där serverades en kanonbuffe och riktigt riktigt mysig kväll hade vi.
 
Ja säger bara det, det kommer bli så kul med nya klubben och man märker att alla känner samma :)
 
Goe kväll

Filmning i bassängen!

Anneli:

Jag gjorde inte många knop på simmet igår. Tar det lugnt ännu så det blev mest poolhäng för mig och invigning av min nya bikini!

Är jättenöjd med nya träningsbikinin av märket Fabiola Molina!
Foto:Privat
 
Vi blev även filmade i bassängen idag och en liten bedömning av tränare Chattis.

Bedömning:

Benen: Kan lägga på någon extra benspark för just balansens skull.

Armar: Sträck ut lite mer med själva axeln. Och ibland tar jag ut armrörelsen lite väl mycket, bli som ett C i vattnet och det är bara onödigt.

Hur tänker jag då!

Jo när det gäller benen så gör jag medvetet bara en spark per armtag. Tycker det passar mig väldigt bra att simma så. Men visst när jag maxar så blir det ju annat.

Armarna kommer jag jobba på mycket mer. Här har jag mycket att lära så där kommer jag lägga mest fokus. Men där är mer svårt att ändra då jag har jobbat in ett mönster och det är ju lite jobbigt att ändra på. Men det gäller att nöta på! Ska i alla fall tänka på det mycket när jag simmar!

Ha en goe fredag!

Lätt träning!

Anneli:
 
Har lyckats slå ihjäl en veckas sjukdom nu under sportlovet! Sviter finns kvar i form av hosta och ont i luftrören.
 
Börjat träna lite lätt men endast väldigt lätt. Idag på morgonpasset tog jag det lugnt och körde inte med några vikter eller så. Så får det bli tills hostan och det onda är borta!
 
Håller nu tummarna för att jag till helgen kan köra nåt mer svettigt!
 
Ha en goe dag!
Visa fler inlägg