Trollhättan City Trail – Provlöpning

Eva-Lott:
 
I lördags så anordnade Aktiv Öresjö en provlöparrunda i Trollhättan som de vill så ett frö om, så att den så småingom blir en tävling kanske till nästa år då Trollhättan fyller 100 år.
 
När vi stod där innan jag och Maggan och pratade med de andra var det någon som sa att de hade räknat till 1000 trappor.....!!! Hallå eller! Hahaha.... Jag kan intyga det oxå att de missade inte många trappor på de 10 km vi sprang.
 
Vi startade kl 14.50 ifrån Kanaltorget vid Älvhögsborg och tog oss över järnvägsbron - Spikön vidare mot Oskarsbron och var där lagom till vattenfall påsläpp :) Himla käckt men jag kunde inte titta så mycket på det var ju full koncentration på trappor, smala stigar med rötter och stenar, samt hänga med gubbarna.
 
Hur som helst kanonrolig bana. Tappade de där framme när det var runt 3 kilometer kvar. Då orkade jag inte längre hålla samma fart uppför trapporna. Kom ikapp på platten och utför fram till nya trappor där de försvann ifrån mig igen, sådär höll det på haha....
 
Hela gänget :)
Foto: Aktiv Öresjö
 
 
Direkt efter så anslöt vi till resten av 3CT gänget som var inne och simmade.
 
Dagen efter var jag rejält ansträngd i mina vader men har tagit det lugnt i veckan så nu känner jag ingenting. Som tur är för imorgon åker jag upp till Stockholm för att springa Lidingöloppet på lördag :)
 
Ha en bra goe dag
 

3City Triathlons Löpning KM 6 km 2015

Eva-Lott:
 
Igår så var det ju Klubbmästerskap i löpning. Den var lagd vid Knorren på gamla TIF-terräng banan, 3 varv på en 2 km bana. En bana som jag sprungit många gånger och vet att den är jobbigare än man tror.
Kristian med familj skötte tidtagningen
Foto: Lennart Peterson
 
Vi samlades vid Knorren klockan 18.00 och fick information utav Kristian Savolainen som idag var den som höll ihop det. 15 stycken deltagare varav 5 damer, alla skulle vi starta samtidigt.
 
Dags för uppvärming
Foto: Lennart Peterson
 
Tog en liten uppvärmningsrunda innan start och kände redan då att idag blir det TUNGT... Som alltid på lopp så rycks man med men försökte ändå hålla igen lite för att inte få mjölksyra från start. Men alltså det var inte lätt utan jag gick på rött hela tiden kändes det som. Efter ett varv (2 km) var kroppen helt slut och jag började tappa på de andra omkring mig, det bara gick inte. Efter ytterligare 1 km så gav jag upp, ja jag gav upp kroppen bara sa ifrån. Orkade inte ens springa in i varvning, gick inte motivera mig själv att fortsätta. Inte mycket att göra, tyckte det var kul att vara där och gett det ett försök i alla fall.
 
Och där gick starten :)
Foto: Lennart Peterson
 
 
Vinnare i damklassen blev Kajsa Waldenvik med tiden 26:39, 2:a Mikaela Kårebrand och 3:a Veronica Andersson. I herrklassen vann Patric Johansson på tiden 22:14, 2:a Erik Olsson och 3:a Johannes Jillerö. Stort grattis till er.
 
Mikaela, Kajsa och Veronica
Foto: Lennart Peterson
 
Erik, Patric och Johannes
Foto: Lennart Peterson
Hela gänget :-)
Foto: Lennart Peterson
 

Nu måste jag vila några dagar, känner att min kropp behöver det sedan får jag ta tag i det och köra några bra kvalitetspass inför Lidingöloppet den 26 september. Just nu känns det inte som jag har något att ge i löpningen men hoppas att jag kommer igång någorlunda till loppet.
 
Goe kväll
 

3City Triathlons Tempo KM 20 km 2015

Eva-Lott:
 
Igår var det dags för klubbens andra klubbmästerskap i form av cykel 20 km. Bansträckningen var på 44:an 1 mil ut och tillbaka med start vid trestadsområdet. Vi samlades för med våra tempohojar vid Mio möbler kl 18.00 och fick information och starttider av Johan Andersson sedan tog vi oss ut till banan ihop.
 
 
Samling vid Mio möbler
Foto: Lennart Peterson
 
 
Det var 30 sekunder mellan varje startande och Andreas Hilmersson hjälpte till med att hålla i cykeln så vi kunde starta fastspända. Var nog mest nervös för det momentet haha….
 
Andreas håller i vid starten :-)
Foto: Lennart Peterson
 

Kom iväg bra och det kändes helt ok, tyckte jag kunde trycka på från start. Veronica startade 30 sekunder före mig så nu skulle jag jaga tänkte jag haha… När jag närmade mig vändpunkten började det ta emot, blev segare och segare i benen. Mötte Veronica och tror jag var ungefär på samma avstånd som i starten. Efter jag själv gjort min vändning fick jag börja slita rejält. Mie som startade före Veronica hade jag tagit in på men märkte att jag inte längre gjorde det. Orkade inte längre trycka på som i början. När det var några kilometer kvar så fick jag lite krafter tillbaka och körde om Mie som svarade med att köra om mig igen men jag tryckte på lite till och kom om och iväg… fan också hör jag bakom mig haha… hon är för rolig. Hon berättade sen att hon försökte hålla oss bakom så länge som möjligt :-)

På väg ut fortfarande pigga ben
Foto: Hans Edh
 

 

Jag kom in som 2:a dam på tiden 36:36 är väldigt nöjd med det i och med hur jobbigt jag hade det tillbaka efter vändpunkten.

 

Målgången var helt slut haha
Foto: Lennart Peterson
 

Veronica tog åter Klubbmästartiteln på tiden 35:47, jag blev 2:a och Mie blev 3:a, precis samma som i KM för Open Water haha…. På herrsidan så blev Erik Olsson Klubbmästare på tiden 30:24, Marcus Sandh 2:a och Torbjörn Claesson 3:a

 

Jag 2:a, Veronica 1:a och Mie 3:a
 
 
Torbjörn 3:a, Erik 1:a och Marcus 2:a
Foto: Lennart Peterson
 
Haha... lite tripp, trapp, trull på vinnarbilderna :-)

Idag så är det KM i löpning 6 km på Knorren, får se hur mycket benen orkar med det ;)

Goe dag

Visa fler inlägg