Härlig helg!

Anneli

Härlig helg det har varit här i Trollhättan, sol och kallt = Underbart!

Ja och när sonen plötsligt blir sugen på att åka längdskidor! OJOJ tänkte jag.. Undra när jag åkte sist? Ja det är många år sen i alla fall. Han blev väl sugen av all OS och där vi suttit och gapat och hejat :-)

Lånade ihop utrustning till Rasmus och han åkte både lördag och söndag. Och det gick så himla bra så nu blir det till att köpa grejer till honom.

Även jag fick väl fram mina skidor och fixade ordning dom :-) Är väldigt osäker och främst utför så känns det lite otäckt. Ja det är väl bara att hänga i. Har visst åkt Vasaloppet en gång haha Men det har jag förträngt ;-)
 
Men mellan skidåkning klämde jag in lite promenader, bokslut, några trainerpass och ett simpass. Lite Mellomys också såklart.
 
Så om den nu håller i sig, med lite kyla i veckan så kanske det blir lite skidor nån kväll :-) Får se vad det blir. Om inte så får det bli till helgen.

Ha en goe dag!

Vera trampar vidare hemma...hahaha...

Eva-Lott:
 
Måndagens spinningpass på GKN var ju spännande :) så roligt. När vi var klara och skulle av cyklarna så säger Veronica om jag kommer loss ja.... Hon hade på känn att det var något skumt med höger skon, det glappade i clipset när hon körde. Mycket riktigt så fick hon problem. Vred och grejade som bara den, fick till slut ta ur foten ur skon och började med att försöka få loss den med händerna, satt som berget... Savo ryckte in och började slita och dra i skon men icke då... den ville inte lossna och där gav han upp. Roger på jobbet gjorde också ett tappert försök utan resultat, hon averkade gubbe efter gubbe.
 
Till fick Magnus som höll i passet komma och försöka få loss skon ifrån pedalen... Alltså på riktigt den satt verkligen stenhård, han tog i allt han kunde, så knäppt den vara bara fast gick inte att rubba...
 
Foto: Privat
 
 
Det var ju bara och ge upp, Roger hade verktyg med sig så det slutade med de skruvade loss pedalen haha.. Veronica sa att hon tar med den hem till sin mekaniker (Hans) :D
 
Så tokigt haha...
Foto: Privat

Senare på kvällen fick jag nedan bild skickad till mig haha... snacka om att det gick åt en del verktyg för att få loss skon och pedalen var isärplockad i många bitar :)
 
Foto: Veronica Andersson
 
 
Hur den blev ihopmonterad och överlämnad tillbaka till företaget har jag ingen aning om haha.... men som sagt hon fick trampa vidare hemma hahaha....
 
Ha en goe dag

3CT Cup

Eva-Lott:
 
I lördags så var det dags för första tävlingen i 3CT:s cup
Beskrivning på hemsidan:
På den här siten kan du läsa om 3City Triathlons Cup tävling 2018. 3CT kommer att ordna några lättsamma tränings tävlingar/event och ta hjälp av andra event för att kröna vinnarna efter säsongens slut. Cupen kommer att bestå av 13 stycken deltävlingar där man samlar poäng vid varje tävling. De med flest poäng efter sista tävlingen blir Cup Mästare 2018. Alla ska kunna vara med och samla poäng i varje deltävling. Det är inte enstaka vinster som gör vinnaren utan ihärdigt deltagande. Detta ska också vara ett Bra sätt att vässa formen med lite tävlingslika moment för Alla.
 
1:a tävlingen bestod av 100 meter frisim. Det var så många som kom till tävlingen så kul. Vi simmade först i ca: en halvtimme innan tävlingen drog igång. Vi startade 4 i varje heat. När det gått 2 heat kände jag att nä nu gör jag det så det är över haha.... Men så får jag för mig att dyka, varför kan man ju undra för det är ju inget som jag är världsbäst på. Antingen blir det magplask eller så far glasögonen iväg HAHA... 
 
Foto: Kristian Savolainen
 
I vilket fall så gick starten och jag så kallade dök, hahaha vad gör jag då när jag är där under vattnet jo jag försökte börja simma med armarna. Vet ni hur svårt det är att simma crawl under vattnet??? Typ går väldigt dåligt haha... jaja till slut kom jag väl upp till ytan och kunde komma iväg på riktigt. Med detta misstaget så blev första 25:an bara så jobbig med att komma in i simmet. När jag väl kom in i simmet så gick det allt riktigt bra så det är jag nöjd med men den starten alltstå det grämer mig haha... man kan ju nästan tro att jag har horn i pannan hehe...
 
Gött kämpat alla
Foto: Kristian Savolainen
 
Goe kväll
Visa fler inlägg