MTB runda

Eva-Lott:
 

Igår så blev det en runda på MTB:n ihop med Veronica. Så jäkla kul :-D Satt på jobbet på eftermiddagen och såg det goa vädret ute. Hade tänkt sätta mig på trainern men ärligt….? Sätta sig inomhus när man kan cykla ute…. Tycker ju inte det är så kul att köra själv ute så det är en liten tröskel att komma igång, jag kollade då raskt med Veronica. Yes, hon kunde också, blev ju lite snabbt inpå och hon hade lite saker som hon behövde avsluta på jobbet först, och kunde komma ifrån först förrän 16.45. Vi bestämde att jag kommer upp till henne då, i Skogshöjden så spar vi tid. Fort hem, bytte om, slängde i mig lite energi, fylla på vatten, upp med cykeln på cykelstället, hitta alla prylar (var är allt!!!), iväg  full fart med bilen mot Skogshöjden :-)

Rundan vi tänkt oss är på 3 mil och för att inte behöva cykla i mörkret på vägen så blev det lite stress att komma iväg så fort som möjligt. Åh så skönt det var,  bara rulla där på vägen och goe luft, trevligt sällskap och trampa på… nä mer pass ute nu måste det bli.

Mörkt var det :)
Foto: Vera
 

Alla prylar fick jag med mig trots den hetsen hemma, lätt att missa något då. Klockan var närmare 18.00 innan vi kom iväg så det blev änna lite mörkt på slutet men där var det cykelvägar och jag fick dessutom med mig en lampa som tur var :-)

Ha nu en goe dag alla